» . |
پیغام مدیر : م. ر. الف
خدایا چنان کن که سرانجام کار تو خوشنود باشی وما رستگار .
اخبار ایران
اخبار ورزشی
خلاصه روزنامه ها
عکس های اتفاقی
گزارش های اجتماعی
اخبار روستای پهنا یی
اخبار سده (آرین شهر )
اخبار شهرستان سربیشه
اخبار شهرستان درمـــیان
اخبار شهرستان بشرویه
اخبار شهر خوسف
اخبار شهر زهان
اخبار شـــــــــــهر اسفدن
اخبار شــــــــــهر شوسف
اخبار شـــــــهرستان قاین
اخبار شهرستان حاجی آبادزیرکوه
اخبار شهرستان نهبندان
اخبار شهرستان فردوس
اخبار شهرستان سرایان
اخبار شهرستان بیرجند
اخبار شهرستان خضری (نیمبلوک)
اخـــباراســتان
مســئولین استانی و شهرستانی
فن آوری اطلاعات
مطالب مذهــــــبی
مـــــــــناسبت ها
گزارشهای بهداشتی
حوادث گوناگون در گوشه وکنار جهان
آرشیو گذشته اخبا ر بین المللی
آرشیو گذشته شـــهرستان قـــاینات
آرشیو گذشته ایران و استان خراسان جنوبی
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -1
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -2
گزارش فعالیتهای نماینده قاینات حاج آقا قـــربانی
با این دامنه راحت با قاین نیوز ارتباط برقرار کنید
اخبار بین المللی
خبرگزاریهای داخلی
ارتباط با مدیر قاین نیوز
اخبار شهر مود
اخبار شهر اسدیه
برای جستجو در همین صفحه وبلاگ واژه کلیدی مورد نظرتان را وارد کنید :
بازدید امروز: 435 نفر
بازدید دیروز: 200 نفر
کل بازدید: 827140 نفر
مشکل شرکت سهامی زراعی خضری در مجلس پیگیری می شود
ابوالحسن نژاد: شرکت سهامی زراعی خضری با هزار و 7 نفر سهام دار و حدود شصت هزار سهم مدتی است فعالیت آن به علت شکایت حدود 70 نفر از سهام داران و کشاورزان بخش میم این شرکت دچار اختلال شده است.
چندی قبل حکمی از سوی دیوان عدالت اداری مبنی بر بطلان اساس نامه شرکت سهامی زراعی خضری اعلام شد که به گفته یکی از شاکیان تاکنون اجرا نشده است. در ادامه علت اجرا نشدن این رای که جنبه اعلامی داشته و باید 10 روز پس از اعلام حکم به مرحله اجرا می رسید را پیگیری کرده ایم.
نماینده حقوقی سهام داران شاکی پیرامون مشکل به وجود آمده میان کشاورزان منطقه میم با این شرکت می گوید: به اعتقاد کشاورزان منطقه میم که از سهام داران این شرکت هستند حق آن ها به خوبی از سوی شرکت سهامی زراعی خضری ادا نمی شود و بر این اساس خواهان جدایی از سهام داران این شرکت هستند....
محمد رعنایی می افزاید: در تاریخ 5/12/86 با نظر به شکایت و پیگیری های ما اساس نامه شرکت مذکور با نظر شورای نگهبان محکوم به بطلان شد و رای جنبه اعلامی داشته است و 4 ماه است که به وزارت جهاد کشاورزی اعلام شده ولی هنوز اجرا نشده است. وی ادامه می دهد: در حکم آمده است شرکتی که بر اساس چنین اساس نامه ای پایه ریزی شده باشد محکوم به بطلان است، البته ما خواهان بطلان شرکت نیستیم. وی با اشاره به جلسه ای که با حضور استاندار خراسان جنوبی، فرماندار، نماینده مردم قاینات، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و چند نفر دیگر برگزار شده بود می گوید: در این جلسه تصمیم گرفته اند که در اسرع وقت زمین ها به کشاورزان داده شود تا زمانی که حکم به مرحله اجرا برسد ولی زمان قطعی آن مشخص نشده است. در ادامه مدیر عامل شرکت سهامی زراعی خضری این چنین به سوالات ما پاسخ می دهد: در هر موسسه ای که کار و فعالیت دارد و در آن گردش مالی است، از این قصه ها فراوان است. مهندس ملک خانی در مورد ابطال اساس نامه شرکت توسط دیوان عدالت اداری می گوید: 2 نکته در اساس نامه سال 47 وجود داشت که توسط دیوان اداری ابطال شد، 60 شرکت سهامی زراعی در کشور مطرح است که حدود 30 شرکت به ثبت رسیده و شرکت سهامی زراعی خضری جزو قدیمی ترین شرکت های سهامی و الگوی کشوری است.
بنابراین وقتی یک مجموعه این طوری است، هدف ما این است که شرکتی بی مورد زیر سوال نرود، امروز اگر این شرکت منحل شود، یک شرکت است و اگر بخواهند کل موضوع سهامی زراعی را زیر سوال ببرند، اجازه نخواهیم داد و این تنها مشکل شرکت من نیست بلکه مشکل همه 60 شرکت سهامی زراعی کشور است که اساس نامه آن ها باطل شده است. وی در ادامه به بیان مشکل این شرکت با تعدادی از سهام داران می پردازد: شرکت سهامی زراعی از 4 روستا تشکیل شده که شامل دهشت، خضری، حسن آباد و میم می شود.
اهالی منطقه میم که شاکیان این پرونده هستند تنها 5 درصد از سهام داران را تشکیل می دهند و گله هایی دارند که به مراجع قضایی هم ارجاع داده اند و در حالی که پاسخشان را نیز گرفته اند قانع نشده اند. وی به سفر ریاست جمهوری اشاره کرده و می افزاید: با حضور وزیر جهاد کشاورزی در استان، شکایت به اسکندری هم انتقال داده شد و وزیر محترم نماینده ای برای حل و بررسی مشکلات شرکت سهامی زراعی فرستادند که خوشبختانه هیچ نکته سوئی در مسائل اجرایی و مالی آن گرفته نشد و شاکیان پرونده تنها به دنبال مالکیت هستند و هم اکنون نیز خواستار جدایی از سهام داران شرکت شده اند. وی اظهار می دارد: همه افراد و سهام داران شرکت با توجه به مسائل پیش آمده با جدایی آن ها موافق بوده و 97 درصد از مالکین هم برای این منظور طوماری را تهیه کرده اند. وی همچنین در خصوص راهکار حل این مشکل می گوید: در این جا متولی اجرایی ما نیستیم بلکه وزارت جهاد کشاورزی است که باید راهکار ارائه دهد. وی جدایی اعضا از شرکت که در قوانین آن دیده نشده است را دلیل تاخیر در اجرای حکم و جداسازی شاکیان می داند و می افزاید: این قضیه را باید شخص مقام وزیر تعیین کند که آخرین بار در دفتر معاون ایشان مقرر شد که برنامه ریزی شود و راهکاری بیندیشند تا مشخص شود که چند نفر را می توانند جدا کنند تا هم مردم به خواسته شان برسند و هم مشکل شرکت سهامی زراعی مرتفع شود.
در ادامه طی تماسی که با دیوان عدالت اداری کشور داشتیم گفته شد: چون خبرنگار جزو هیچ کدام از طرفین پرونده نیست نمی توانیم جواب بدهیم. پس به سراغ سازمان جهاد کشاورزی استان رفتیم و تنها جوابی که از سوی این سازمان دریافت کردیم این بود که ما منتظر رای و نظر وزیر جهاد کشاورزی هستیم. وزارت جهاد کشاورزی نیز در این خصوص گفت: از آن جایی که 37 درصد از سهام این شرکت دولتی و متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد ما نمی توانیم هیچ گونه اقدامی انجام و تصمیمی بگیریم و باید منتظر بود تا روال قانونی و اداری خود را طی کند و در حال حاضر در تلاش هستیم تا اساس نامه جدیدی برای شرکت های سهامی زراعی به تصویب برسانیم.
نماینده مردم قاینات در مجلس شورای اسلامی که یکی از حاضران در جلسه یاد شده برای رفع مشکل شرکت سهامی زراعی است، به شرط آن که همه آن چه را که می گوید بدون سانسور چاپ شود، این گونه به سوالات ما پاسخ می گوید: من اساس شرکت های سهامی زراعی را چیز خوبی می دانم مشروط بر این که بر اساس توافق مردم و سهام واقعی هر فردی تشکیل شده باشد.
حجت الاسلام قربانی می افزاید: شرکت سهامی زراعی خضری مقداری اختلاف داخلی داشت، تعدادی از اهالی روستای میم که عضو این شرکت هستند و نسبت به کل سهام داران شرکت نیز در اقلیت هستند اعتراضاتی داشته و خواستار جدا شدن بودند و البته این جدا شدن در اساس نامه نیز دیده شده است. وی ادامه می دهد: هیئتی برای رسیدگی به این پرونده تشکیل شده بود که متاسفانه آقایان (مسئولان جهاد کشاورزی ذی ربط) با لجبازی نخواستند که این مشکل حل شود، یک سری راهکارهایی برای حل این اختلاف دیده شده بود که قبول نکردند. وی اظهار می دارد: دیوان عدالت اداری هم پس از بررسی های خود و مشورت با شورای نگهبان مواردی از اساس نامه را خلاف شرع دانست و کل اساس نامه های همه شرکت های سهامی زراعی در کشور را باطل اعلام کرد و هم اکنون چند ماه است که اشکالی جدی در روند کاری پیش آمده و آن این که همه اقداماتی که انجام می دهند غیر قانونی است. وی به برگزاری جلسه ای در تهران با حضور مسئولان اشاره می کند و می گوید: در آن جلسه شرکت سهامی زراعی معتقد بود که چون اساس نامه شرکت ابطال شده است اختیار تصمیم گیری نداریم و حرفشان عادلانه بود، ولی به هر حال هم فصل کشت دارد فرا می رسد و هم اختلافات در منطقه در حال بالا گرفتن است. از طرفی متقاضیان می خواهند به سر زمین هایشان روند و از طرف دیگر مدیر عامل و هیئت مدیره شرکت هنوز هستند، در نتیجه مشکل جدی در حال وقوع بود. حجت الاسلام قربانی ادامه می دهد: در نتیجه در جلسه ای با حضور استاندار، فرماندار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و چند نفر دیگر تنها تصمیمی که می توانستیم را گرفتیم و در آن جلسه مقرر شد فرماندار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و مردم با توجه به خلل قانونی با هم مشکل را حل کنند که در همان جلسه با حضور استاندار تصمیم گرفته شد اراضی به صورت موقتی برای کشت پاییزه در اختیار کشاورزان قرار بگیرد.
وی گفت: بر اساس این که شاکیان که حدود 70 نفرند نسبت به کل سهام داران در اقلیت هستند و معتقدند ما به حق خودمان نمی رسیم و یک شرکت تشکیل داده ایم، آب و زمین در اختیار خودمان قرار بگیرد تا روی زمین ها کار کنیم، ولی از آن جایی که الان هیچ مالکیت قانونی وجود ندارد همه تلاش ها بر اساس توافقی و کدخدامنشی انجام می گیرد. این نماینده مردم نظرش را در مورد شرکت های سهامی زراعی این چنین بیان می کند: من این شرکت ها را موفق و خوب می دانم منتها با دو شرط که با ترازوی مردم این کار صورت بگیرد و سهام بر اساس واقعیت ها توزیع شود که هم اکنون حرف و حدیث هایی در این قسمت است.
وی در خصوص علت مخالفت جهاد کشاورزی استان برای حل این مشکل می گوید: متاسفانه برخی مسئولان ما اساس اول برخوردشان گفتن است که به نظر من برای یک مسئول باید راه انداختن کار و زندگی مردم باشد، در نتیجه یک موضوع بسیار ساده را به یک بحران برای شرکت های سهامی زراعی تبدیل کرده اند
وی افزود: اساس نامه ای که اگر دست من بود در 24 ساعت نوشته می شد الان چند ماه است که از وزارت جهاد کشاورزی بیرون نیامده است، با این که خودشان هم واقف هستند که خلاء قانونی وجود دارد و فصل کشت هم نزدیک است، ممکن است باعث اختلال امنیت و ... در منطقه شود ولی راحت در اتاق هایشان نشسته اند، گویی هیچ اتفاقی در کشور نیفتاده است. وی ادامه می دهد: در همین راستا سوالی نیز از وزیر جهاد کشاورزی به مجلس ارائه داده ام، زیرا به نظر من اهمال کاری مسئولان ذی ربط باعث شده است که مشکلات اساسی نه تنها برای شرکت سهامی زراعی دشت خضری بلکه برای همه شرکت های سهامی زراعی ایجاد شود. بر اساس ماده 12 کسانی که متقاضی جداسازی هستند می توانند این کاررا انجام دهند و دستور آن نیز صادر شده است ولی متاسفانه کسی آن را اجرا نمی کند. فرماندار قاینات نیز که از جمله حاضران جلسه بوده در این خصوص می گوید: یک کار گروه متشکل از فرمانداری، جهاد کشاورزی استان و جهاد کشاورزی شهرستان با حضور استاندار تشکیل شد. با توجه به این که فصل کشت فرا رسیده تصمیم گرفته شد زمین های کشاورزان میم جداسازی و کشت موقتا انجام گیرد تا گروه کارشناسی وزارت جهاد کشاورزی موضوع را پیگیری کند. طاهری افزود: بعد از اصلاح اساس نامه اگر دو گروه در خصوص اصلاحات به توافق برسند، شرکت خواهد ماند و اگر مشکل حل نشد شرکت ابطال خواهد شد. در پایان تماسی با استاندار خراسان جنوبی داشتیم تا نظر وی را جویا شویم. مرتضوی با اشاره به جلسه تشکیل شده با حضور مسئولان مربوطه در قاینات گفت: در آن جلسه مقرر شد تا طرفین پرونده با حضور مسئولان جلسه ای را تشکیل داده و مشکل را حل کنند و تا پایان همان هفته نتیجه تصمیمات گرفته شده را به من ابلاغ کنند. با وجود این بعد از 2 هفته که برای پیگیری موضوع با استاندار تماس گرفتیم وی همچنان منتظر اعلام نتایج از سوی مسئولان بود و تنها به این جمله اکتفا کرد که این موضوع از سوی استانداری در حال پیگیری است. تا زمان چاپ این گزارش زمین های زراعی به کشاورزان منطقه میم برای کشت پاییزه تحویل داده شده است. /خراسان
1500 خانوار در شهرهای قاین و بیرجند از نعمت گاز برخوردار شدند
میرحسینی- حدود 500 خانوار در شهر بیرجند و یک هزار خانوار در شهر قاین از نعمت گاز برخوردار شدند و از این نعمت استفاده می کنند. مدیر عامل شرکت گاز با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: 2 هزار خانوار در بیرجند و قاین می توانند گازدار شوند و در حال حاضر در مراحل قبل از وصل گاز مانند لوله کشی و تایید بازرسی نظام مهندسی و... هستند. حسن افتخاری ادامه داد: روزانه به طور متوسط بین 30 تا 50 واحد جدید به تعداد مصرف کنندگان گاز در این شهر اضافه می شود. به گفته وی مناطق دارای علمک در بیرجند، خیابان نیرو هوایی به طور کامل و خیابان کارگران، بهشتی و طالقانی درحال انجام است و تقریبا همه خیابان ها به غیر از فاز 3 بین غفاری و معلم دارای علمک ته خطی می باشد. وی همچنین از علمک دار بودن مناطقی در قاین خبر داد و گفت: شهرک سیمان، شهرک زعفرانیه، فاز 4 و فاز 5 فرهنگیان، شهرک های آماده سازی و بهداری دارای علمک سری هستند و شهرک های ولی عصر آزادگان، شهرداری و شهرک فرمانداری در قاین نیز دارای علمک ته خطی می باشند. وی از همکاری مسئولان محلی شهرهای فوق به ویژه شوراهای اسلامی، شهرداری ها و راهنمایی و رانندگی با متولیان پروژه های گازرسانی تقدیر کرد و گفت: در صورتی استمرار این همکاری ها طبق برنامه و بودجه مصوب پیش بینی می شود تا پایان سال جاری تعداد 23 هزار علمک گاز در شهر قاین و 5 هزار علمک در شهر بیرجند نصب و گازدار شود که در این صورت تا پایان سال حدود 55 درصد منازل شهر قاین و 25 درصد منازل شهر بیرجند دارای علمک گاز و تحت پوشش گاز طبیعی خواهند بود. وی خاطر نشان کرد: در صورتی که مالکان منازل در خصوص انجام لوله کشی داخل ملک خود توسط شرکت های مجاز مورد تایید سازمان نظام مهندسی اقدام کنند، گازدار خواهند شد. وی اضافه کرد: افراد واجد شرایط که علمک گاز جلوی ملک آن ها نصب شده است و در منطقه گازدار قرار دارند، می توانند ضمن عقد قرارداد با شرکت های ذی صلاح و مجاز برای لوله کشی اقدام کنند. سپس بازرس و مهندس مورد تایید نظام مهندسی از لوله کشی انجام شده بازرسی می کند و در صورت تایید سیستم لوله کشی ادارات گاز، این شرکت در خصوص پذیرش اشتراک و وصل گاز آن ملک اقدام خواهند کرد.
وی تصریح کرد: شاید بتوان آمار تعداد علمک های گاز نصب شده را اعلام کرد ولی تعداد منازلی که مصرف کننده گاز طبیعی خواهند شد، بستگی به میزان استقبال مردم و نیز تعداد واحد هایی دارد که سیستم لوله کشی داخل آن ها به تایید بازرس سازمان نظام مهندسی برسد، ما سعی می کنیم ان شاء الله گاز واحدهایی را که لوله کشی آن ها تایید شده و با واریز وجه مشترکمان شده باشند را در یک فاصله زمانی معقول وصل کنیم. وی اضافه کرد: با پی گیری های مستمر انجام شده مقرر شد بر اساس مصوبات و ضوابط موجود در هر یک از شهرستان های قاین و بیرجند در صورت همکاری مردم و مسئولان محلی، تعداد سهمیه فوق نیز افزایش یابد. /خراسان
حقانی-جایگزینی درختان خشک و قطع شده ناشی از سرمای سال گذشته به بیش از 12 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.رئیس شورای اسلامی شهر قاین با بیان این مطلب گفت: براثر سرما و یخ بندان شدید و بی سابقه زمستان سال گذشته به 120 هزار اصله نهال کاج و سرو آسیب وارد آمد و از این تعداد 30 هزار درخت به کلی خشک شد.خالقی افزود: در این خصوص 20 هزار بوته و درختچه گل های تزئینی نیز به کلی از بین رفت.به گفته وی خساراتی که به فضای سبز و اشجار وارد شده قابل محاسبه نیست زیرا در این میان درختانی با قدمت 50 ساله به کلی خشک شده است.وی تصریح کرد: هیچ گونه اعتبار و کمکی برای خسارات وارده به فضای سبز و تاسیسات شهرداری از سوی ستاد حوادث غیرمترقبه استان پرداخت نشده است.وی ادامه داد: هنگام یخ بندان هم خسارات قابل توجهی به تاسیسات، آسفالت خیابان ها و جدول های معابر بر اثر شکستن یخ ها توسط لودر و بولدوزر زنجیره ای برای تسهیل در رفت و آمد مردم وارد شده است.به گفته وی گروه کارشناسی متشکل از کارشناسان شهرداری، جهاد کشاورزی و اساتید دانشگاه ها برای تغییر گونه های درختی و گیاهی متناسب و مقاوم مشغول بررسی هستند.وی خاطرنشان کرد: پس از 6 ماه از شروع سال جدید متاسفانه بخش زیادی از درختان خشک شده مجدد برگشت نکرد و آن تعداد از درختانی که برگشت کرده و احیا شده پس از سبز شدن مجدد خشک شده است.وی گفت: با موافقت استانداری هم اکنون نسبت به قطع اشجار خشک شده در میادین، معابر و بلوارها اقدام می شود.وی از مسئولان استانداری خواست با توجه به حجم بالای درختان قطع شده یا درختانی با تنه قطور و شاخه های زیاد همان گونه که در شهرهای هم جوار استاندار هزینه حمل چوب ها را تا کارخانه های کاغذسازی شمال و ... متقبل شده هزینه های حمل این درختان را که از عهده شهرداری خارج است را هم متقبل شود.به گفته وی خساراتی که به تاسیسات و فضاهای سبز شهر قاین وارد شده بیشترین خسارات در استان را شامل می شود زیرا یخ بندان و سرما در این شهرستان بیش از یک ماه به طور مداوم ادامه داشته است.وی برای جلوگیری از هر گونه خطرات احتمالی و آتش سوزی خواستار مساعدت مالی از سوی ستاد حوادث غیرمترقبه در خصوص جمع آوری و ارسال درختان قطع شده شد. / موسسه فرهنگی هنری خراسان
طرح هادی آبیز به بازنگری نیاز دارد
عباسی-طرح هادی روستای آبیز شهرستان قاینات نیاز به بازنگری دارد.دهیار آبیز گفت: طرح هادی این روستا در سال 1374 تهیه، سال بعد از آن مصوب و یک سال بعد اجرا شد که متاسفانه با وقوع زلزله سال 1376 طرح متوقف و اعتبار آن در شهرستان جابه جا شد.عبداله زاده با تاکید بر این که اجرای طرح هادی مشکل زمین و مسکن جوانان روستا را برطرف می کند افزود: این مسئله یکی از دغدغه های اصلی مردم و شورای اسلامی روستاست.وی ادامه داد: با وجود مکاتبه های متعدد شورای اسلامی و دهیاری، هیچ گونه اقدامی در این زمینه انجام نشده و فقط خیابان جمهوری اسلامی به طول 800 متر آسفالت شد و معابر اصلی روستا همچنان به صورت خاکی رها شده و در زمستان و تابستان برای مردم مشکل ساز است.وی با بیان این که خدمات و کارهای انجام شده بر هیچ کسی پوشیده نیست تصریح کرد: با تخصیص اعتبارات اندک به دهیاری آبیز عملا کاری انجام نمی شود هر چند اقدامات انجام شده به مرور زمان از بین خواهد رفت.به گفته وی با توجه به این که طرح قبل از زلزله سال 1376 شروع شده انتظار می رفت اجرای مجدد این طرح در اولویت قرار گیرد و با اختصاص اعتباری ویژه نسبت به رفع مشکل جوانان و مردم اقدام شود.نماینده دهیاران شهرستان قاینات خواستار تخصیص اعتبار بیشتر برای اجرا و توسعه طرح های نیمه تمام آبیز و سایر دهیاری های این شهرستان شد. /روزنامه خراسان
لینک ثابت
نظرات شما ()
..: آخرین ارسال ها :..
13آبان روز دانش اموز مبارک
قاین : مراسم راهپیمایی روزجهانی قدس در شهرستان قاینات
[عناوین آرشیوشده]
کپی برداری از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز میباشد .
All Rights Reserved 2005-2010 © by
Qaennews.parsiblog.com
This Template Designed By Mohammad Bagheri | power ByParsiBlog
wwWw.Theam.TK -
wWw.TMPfa.TK -
wWw.MyBaran.TK